Πολιτική επιστροφών

 

 

 

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο ή να σας επιστραφούν τα χρήματά σας αν και εφόσον πληρούνται όλοι οι όροι επιστροφής. 

 • Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, voucher courier).
 • Δεν δεχόμαστε επιστροφές χωρίς απόδειξη. Θα πρέπει να μας επιστρέψετε και την απόδειξη μαζί με το προϊόν.

 • Δεν γίνονται αλλαγές σε κατεστραμμένα προϊόντα λόγω κακής χρήσης. Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα, εκτός και αν οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταστήματός μας που μπορεί να αποδειχθεί.

 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και με τα καρτελάκια τους.

 • Δεν γίνονται αλλαγές και ακυρώσεις σε προϊόντα που κατασκευάζονται ή έρχονται κατόπιν παραγγελίας (χαλιά,κρεβάτια, ή έπιπλα).

 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη (χαλιά, στρώματα , καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου και όσα έχουν σήμανση "Κατόπιν Παραγγελίας").

 • Ειδικότερα, λόγω της πανδημίας COVID-19, δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε φουσκωτά παιχνίδια θάλασσας, σωσίβια, μπρατσάκια που έχουν ανοιχθεί και φουσκωθεί.

 

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. Αρχικά μας καλείτε στο 694 4629777,  εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προϊόν και μας ενημερώνετε. Μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινές από τις 9:30-14:00 το μεσημερι.

 2. Διαλέγετε αν και με τι θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν και μας στέλνετε με δικά σας έξοδα και  σωστά συσκευασμένο το προιόν που επιστρέφετε. 

 3. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε στη αποστολή του νέου ή στην επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της. 

 4. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@manena.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 694 4629777 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος.

Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον  εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του.

Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το Manena. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Πότε και πώς μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;
 1. Πριν την αποστολή του προϊόντος με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@manena.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 694 4629777.
 2. Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 10 ημερολογιακών ημερών.