Καλωσήρθες !!

Eίμαι η Μαριαλένα ή αλλιώς manena 😉 και σε καλωσορίζω στο χώρο μου! Ένα μικρό και όμως τόσο γλυκό μαγαζάκι με τα πιο ξεχωριστά είδη για το μωρό και τη μαμά αλλά και τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια για παιδιά, που δημιούργησα για εσάς με πολλή αγάπη!

Και επειδή θα αναρωτιέστε τι σημαίνει manena, θα σας ότι είναι το δεύτερο όνομα μου και το αγαπημένο μου!!! Ήταν το πρώτο όνομα που με φώναξε ο πρώτος μου γιος  όταν ήταν 15 μηνών, αφού το «Μαριαλένα» ήταν ολίγον δύσκολο να το προφέρει. Το πόσο πολύ γελούσα και ταυτόχρονα πόσο πολύ χαιρόμουν όταν με φώναζε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το φανταστείτε. Γιατί όπως καταλαβαίνετε, σαν μαμά κουκουβάγια και εγώ, ήμουν τρελαμένη!

Το Manena είναι δημιούργημα και όνειρο πολλών ετών που τελικά έγινε πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως πολύ πριν γίνω μαμά, αλλά και αφού έγινα δεν σταματούσα να ψάχνω για χρήσιμα και έξυπνα προϊόντα, που μπορεί κάποιος να αγοράσει, με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας και που πραγματικά θα λύσουν τα χέρια στους γονείς, αλλά θα ενθουσιάσουν και τα παιδιά!

Λατρεύω τα παιδιά, λατρεύω την δουλειά μου, γι' αυτό και πάντα ψάχνω να βρω τα καλύτερα προϊόντα και εταιρείες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και σας τα παρουσιάζω, πολλά από αυτά αποκλειστικά στο manena.

Έτσι λοιπόν, τα προϊόντα του manena είναι στη πλειοψηφία τους δοκιμασμένα από εμένα, τον άντρα μου και φυσικά τα αγόρια μου! Τα παιδιά μου! Τους 2 μου γιούς, τον Φώτη και τον Μαρίνο. Και όσα δεν είναι (πράγμα απίθανο), πραγματικά ευχόμουν να τα είχα ανακαλύψει νωρίτερα...

Έλα λοιπόν στην παρεά μας για να φτιάξουμε μαζί έναν μαγικό κόσμο για το παιδί σου! 
Είμαι εδώ για κάθε σου απορία! Ρώτησε με, πες μου τι είναι αυτό που θα σε ενδιέφερε να δεις στο manena!
Η γνώμη σου είναι πάντα το μεγαλύτερο κριτήριο για εμένα και τα θετικά ή αρνητικά σου σχόλια, η δύναμη μου για να ανταποκριθώ στις αναζητήσεις σου!

Με αγάπη,
Μαριαλένα!