Τρόποι Πληρωμής

 1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Οι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι οι Visa, Mastercard, American Express και Maestro. Το manena.gr έχει συνάψει συμφωνία με την Stripe για τη χρήση του συστήματός της, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

     2. Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφετε το όνομα που καταχωρείτε στην παραγγελία και τον αριθμό παραγγελίας.
(ο αριθμός παραγγελίας αναγράφεται στο email που λαμβάνετε ως επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.)

Υπενθυμίζεται ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσής σας στο info@manena.gr.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Παρακαλώ σημειώστε, ότι σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “Έξοδα εντολέα” και ΟΧΙ “Αμφοτέρων ή αποδέκτη, όχι Διακαιούχου ή απο κοινού ” διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της.

Παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεγεί πληρωμή με τραπεζική κατάθεση και δεν έχει γίνει η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών θα ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBANGR0801107620000076241004258

Δικαιούχος: Μακροπούλου Ελένη Μαρία

 

 ALPHA BANK

IBAN: GR6301406010601002002017752

  Δικαιούχος: Μακροπούλου Ελένη Μαρία

   

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ΙΒΑΝ: GR8301713550006355151159138

  Δικαιούχος: Μακροπούλου Ελένη Μαρία

   

  EUROBANK

  IBAN: GR6702603190000600201122053

  Δικαιούχος: Μακροπούλου Ελένη Μαρία

   

  3. Πληρωμή με Αντικαταβολή

  Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. H υπηρεσία χρεώνεται αυτόματα με +2.80€, ανεξαρτήτως ύψους της παραγγελίας, ακόμα και σε αυτές με τα δωρεάν μεταφορικά.  Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης εταιρείας courier να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

  Σε ογκώδη δέματα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής και θα πρέπει να έχει γίνει προεξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας πριν την αποστολή της, είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με πληρωμή με κάρτα.

   

  4. Πληρωμή με Klarna -  3 Άτοκες Δόσεις, χωρίς Πιστωτική Κάρτα 

  Η Klarna προσφέρει την επιλογή της εξόφλησης με δόσεις, σε μια ομαλή διαδικασία αγοράς με ένα κλικ που επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν τις πληρωμές τους όταν και όπως οι ίδιοι προτιμούν.
  Επιλέξτε την Klarna στο checkout της παραγγελίας σαςκαι καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής  σας κάρτας (ή της πιστωτικής σας κάρτας εαν προτιμάτε). Άτοκα και χωρίς έξοδα.

  Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Μετά αντί να πληρώσετε το ποσό μονομιάς, θα το εξοφλήσετε σε 3 άτοκες δόσεις ακόμα και χωρίς τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας!
  Για να είστε κατάλληλος/η για να χρησιμοποιήσετε την Klarna πρέπει:

  • Να είστε κάτοικος Ελλάδας
  • Να είστε τουλάχιστον 18 ετών
  • Να έχετε μια έγκυρη τραπεζική κάρτα
  • Να έχετε θετικό πιστωτικό ιστορικό
  • Να μπορείτε να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω μηνύματος 

   

   ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€

   Για παραγγελίες ΑΝΩ των 150€  δεν δεχόμαστε αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει προεξόφληση πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, είτε με κατάθεση στην τράπεζα είτε με πληρωμή με κάρτα. 

    

    ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

    Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, παρακαλώ σημειώστε ότι δεν υποστηρίζεται η χρήση της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. Οι παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου προ εξοφλούνται με τραπεζική κατάθεση.

     

     ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

     

    Παραγγελίες σε είδη με μεγάλο όγκο, όπως καρεκλάκια φαγητού, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, χαλιά, κρεβάτια κλπ, εξυπηρετούνται μόνο με μεταφορική εταιρεία και εξοφλούνται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα.

    Δεν αποστέλλονται με courrier.

    Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

     

     ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

     

    Σε όσα προϊόντα αναγράφεται ο όρος "Κατόπιν παραγγελίας", η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ με εξόφληση της παραγγελίας είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με κάρτα, είτε με την επιλογή της Klarna με 3 Ατοκες Δόσεις χωρίς Πιστωτική. 

    Επίσης, έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς,  προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού κατά την παραγγελία και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

    ΔΕΝ είναι εφικτή η πληρωμή με Αντικαταβολή σε κανένα προϊόν με την σήμανση "Κατόπιν Παραγγελίας".